فیلمهای کوتاه راه یافته به بخش ویژه «هوش مصنوعی» به همراه هیأت انتخاب این آثار در دوره چهل و یکم جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند.
به گزارش پایگاه خبری کوچه هنر(چارسو)؛ به نقل از ستادخبری چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران؛ هیأت انتخابی متشکل از سه سینماگر، ۱۱ فیلم راه یافته از میان ۳۴۴ فیلم ثبت نام شده در بخش «هوش مصنوعی» در جشنواره را به شرح ذیل و بدون اولویت معرفی کردند:
- «هر لحظه تردید تو میتواند جهان را نابود کند» به کارگردانی ما ژیوان از چین
«معجزه» به کارگردانی افروز باوفا از ایران
«محدوده ی مرثیه» به کارگردانی لئونیداس الکساندرو گودلیس از یونان
«ما زمینیها» به کارگردانی سعید ترخانی از ایران
«تعقیب گربه» به کارگردانی سیجیا ژنگ از ایالات متحده
«آخرین صحنه» به کارگردانی سه هوان چا از کره جنوبی
«سرگذشتهای مورانو: شیشه ماجراهای عشق» به کارگردانی کارلو دی تونی از ایتالیا
«شاهد» به کارگردانی ایکجون یانگ از کره جنوبی
«خانه» به کارگردانی ژیکیان وانگ از ایالات متحده
«ایکیواِیآی: ایکیگای خودت رو در هوش مصنوعی پیدا کن» به کارگردانی گری یونگ از مالزی
«فلسطین در چشم های من» به کارگردانی سروش البخشی نائینی از ایران
معرفی هیأت انتخاب بخش هوش مصنوعی چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران
دکتر سیّد امیررضا معتمدی طراح و سرپرست ارشد جلوههای بصری، متولد ۱۳۴۸ و دارای مدرک دکترای پزشکی است. او بنیانگذار جلوه های بصری در ایران از سال ۱۳۷۸، رئیس هیأت موسس و رئیس انجمن صنفی جلوه های بصری سینمای ایران، عضو هیأت رئیسه آکادمی جشن سینما، عضو شورای سیاستگذاری هجدهمین و نوزدهمین جشن سینما، داور تخصصی سه دوره جشن خانه سینما، داور تخصصی اولین جشنواره تولیدات ویدئویی تهران، عضو شورای عالی داوری خانه سینما و مدرس دوره های تخصصی جلوه های بصری بوده است. این هنرمند همچنین طراحی جلوه های بصری فیلم های شاخصی همچون «محمد (ص)»، «دوئل»، «راه آبی ابریشم» و نیز سریال های «یوسف پیامبر»، «او یک فرشته بود» و «در چشم باد» و دهها فیلم و سریال دیگر را برعهده داشته است. کسب سیمرغ بلورین بهترین جلوه های بصری جشنواره فیلم فجر، تندیس شایستگی بهترین جلوه های بصری از جشن سینمای ایران، دیپلم افتخار بهترین جلوه های بصری جشنواره فیلم مقاومت، تندیس افتخار بهترین جلوه های بصری از جشن منتقدان سینما از جمله افتخارات این هنرمند است.
جواد مطوری طراح جلوه های ویژه بصری و متولد ۱۳۶۷ در تهران است. او مؤسس و مدیرعامل استودیو الزهرا با نزدیک به دو دهه سابقه فعالیت بعنوان بزرگترین استودیو انیمیشن و جلوه های ویژه بصری (VFX) در ایران و غرب آسیا می باشد. مطوری تولید جلوه های بصری برای بیش از ۱۰۰ فیلم سینمایی و سریال را در کارنامه حرفه ای خود دارد. طراحی و تولید جلوه های بصری فیلم هایی چون «تنگه ابوقریب»، «متری شیش و نیم»، «خورشید»، «فروشنده» را به انجام رسانده و جوایزی همچون سیمرغ بلورین بهترین جلوه های بصری برای فیلم «مسخره باز» و تندیس بلورین بهترین جلوه های بصری از جشنواره منتقدان خانه سینما برای فیلم سینمایی «سرخ پوست» را در کارنامه دارد.
سعید خلیلی مدرس، کارگردان فیلم و انیمیشن، طراح و متخصص جلوه های ویژه بصری و هوش مصنوعی، متولد ۱۳۶۵ در فامنین همدان و دارای مدرک کارشناسی کارگردانی حرفه ای سینماست. او سابقه همکاری در تولید بیش از ۲۵ فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی بعنوان مدیر و طراح جلوه های بصری، و نیز همکاری در تهیه و تولید بیش از ۴۰۰ پروژه ملی و بین المللی انیمیشن، بازی ویدیویی، موشن گرافی، ویدئو کلیپ به عنوان نویسنده، کارگردان، طراح، برنامه نویس و مدیر جلوه های بصری را در کارنامه هنری خود دارد. فیلم های سینمایی «رسوایی»، «۲۱ روز بعد»، «زندانیها»، «تیغ و ترمه» و «هایپاور» و نیز سریال های «یوسف پیامبر»، «در چشم باد»، «گذر از رنجها» و «پشت بام تهران» از جمله آثاری است که این هنرمند با آن ها همکاری داشته است.
چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار از ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۳ در پردیس سینمایی ملت برگزار خواهد شد.