محمد خزاعی خبر داد؛

تولید سالانه ۲۰ فیلم فاخر در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شد

سازمان سینمایی

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی از رشد شاخص‌های جذب مخاطب و توسعه زیرساخت سینمایی و محورهای حمایتی پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه، خبر داد.

به گزارشپایگاه خبری کوچه هنر(چارسو)؛ به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، یکصد و هجدهمین جلسه شورای معاون و مدیران سینمایی صبح امروز ۱۲ تیر با حضور رئیس سازمان سینمایی در محل موزه سینما برگزار شد.

محمد خزاعی در این جلسه با تاکید بر ادامه روند فعالیت‌های سازمان، پیگیری مصوبات و برنامه‌های ابلاغ شده برای سال ۱۴۰۳ عنوان کرد: دستاوردهای حوزه فرهنگ و هنر دولت سیزدهم به‌رغم شرایط اجتماعی و بین‌المللی قابل ملاحظه و مطلوب است و اغلب شاخص‌ها در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری به ویژه سینما مسیر رو به رشد و توسعه را نشان می‌دهند.

وی ادامه داد: در حوزه سینما در ۲ ساله اخیر، به‌رغم همه تلاطمات و ناهمراهی‌ها از سوی برخی، نسبت به تحقق برنامه‌هایی که طراحی کرده بودیم نه تنها عقب نیستیم بلکه در حوزه‌های زیادی جهش داشته‌ایم.

خزاعی با اشاره به کارنمای عملکرد سازمان سینمایی عنوان کرد: در حال حاضر شاهد تحولات مطلوبی در موزه سینما هستیم و علیرغم نگرانی‌هایی که از گذشته داشته‌ام امروز با تحولات خوب در این مؤسسه رو به رو بوده و توسعه زیرساخت در موزه سینما ملموس است.

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به مؤلفه‌های فرهنگی و هنری و مصوبات مهم در حوزه سینما در محتوای برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: به عنوان مثال، تولید سالانه ۲۰ فیلم فاخر با موضوعات تاریخی، دفاع مقدس، جبهه مقاومت و سبک زندگی اسلامی در قالب سیاست‌های کلی برنامه پنج ساله هفتم توسعه گنجانده شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف برنامه پنج ساله هفتم توسعه، ارتقا و تعالی فرهنگ عمومی و رسانه در سطح جامعه است، افزود: این برنامه که از مصوبات مجلس شورای اسلامی است در راستای تأمین سرانه‌های فرهنگی مورد نیاز جامعه تعریف شده است که یکی از فصول آن مربوط به تولید آثار فاخر و ارزشمند در حوزه‌های مهمی چون تحکیم سبک زندگی اسلامی – ایرانی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، عدالت‌طلبی و خدمتگزاری، تقویت همبستگی و اعتماد به نفس ملی، ارتقای هویت ملی و روحیه مقاومت کار و تلاش در جامعه خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان سینمایی کشور، بر اساس این برنامه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مکلف است با همکاری دستگاه‌های ذیربط تا پایان برنامه پنج ساله هفتم توسعه، ۷۳۰۰ ساعت پویانمایی تولید کند و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز، موظف شده است اقدامات قانونی لازم را برای حمایت گمرکی و ارائه تسهیلات جهت ورود تجهیزات و فناوری‌های سخت و نرم مربوط صنعت پویانمایی به عمل آورد.

لینک کوتاه خبر:

https://koochehonar.ir/?p=9937

مطالب مرتبط

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پایگاه خبری کوچه هنر-محمد براتی-چارسو

پیشنهادی: