Notice: Undefined index: in /home/koocheho/public_html/wp-content/themes/parsinews/page-templates/parts/device/offcanvas-smartmenu.php on line 30

Notice: Undefined property: WP_Error::$name in /home/koocheho/public_html/wp-content/themes/parsinews/page-templates/parts/device/offcanvas-smartmenu.php on line 31

اخبار جشنواره ها:

​فراخوان جشنواره ملی پوستر بانک صادرات ایران

چارسو-جشنواره-پوستر-بانک-صادرات-سپهر-پایگاه-خبری-کوچه-هنر

فراخوان جشنواره پوستر بانک صادرات منتشر شد

بانک صادرات ایران در آستانه آغاز هفتاد و سومین سال فعالیت خود، از هنرمندان کشور در زمینه بازتاب دادن جایگاه برجسته این بانک در خدمت به مردم و اقتصاد کشور، دعوت به همکاری کرد.

به گزارش پایگاه خبری کوچه هنر(چارسو)؛ به نقل از روابط‌ عمومی بانک صادرات ایران، بانـک صـادرات ایـران بـا ورود بـه «هفتـاد و سـومین»  سـال تأسـیس خـود در ١۵ شهریورماه سال جاری، بنـا دارد تـا بـا دعـوت از هنرمنـدان هنرهـای تجسـمی کشور،  ایـن سـالگرد را جشـن بگیـرد. از همیـن رو برگـزاری «اولیـن جشـنواره ملـی پوسـتر سـپهر» فرصتـی اسـت بـرای ایجـاد و تقویـت پیونـد میـان هنرمنـدان کشـور بـا ایـن بانـک تـا بـا اسـتفاده از ابـزار هنـر، مفاهیـم و ارزش‌هـای بانـک صـادرات ایـران را بـه جامعـه هـدف انتقـال دهنـد.
این جشنواره در دو بخش «بانک صادرات ایران در خدمت مردم» و «آغاز ٧٣ سالگی بانک صادرات ایران» برگزار می‌شود و در هر بخش، به نفر اول لوح سپاس و ٣۵ میلیون تومان، نفر دوم لوح سپاس و ٢۵ میلیون تومان، نفر سوم لوح سپاس و ١۵ میلیون تومان اهدا خواهد شد و همچنین لوح سپاس و ۵ میلیون تومان برای ۵ نفر برگزیده در نظر گرفته شده است.
علاوه بر این، گواهـی حضـور و ۲ میلیون تومـان پاداش بـرای سـایر آثـار راه یافتـه به نمایشــگاه این جشنواره تعیین شده است.

جشنواره-پوستر-بانک-صادرات-سپهر-پایگاه-خبری-کوچه-هنر.

هیأت داوران جشنواره پوستر بانک صادرات:

هیئت داوران این جشنواره را هنرمندان شاخص و پیشکسوتان حوزه هنرهای تجسمی کشور از جمله ابراهیم حقیقی، ایرج میرزاعلیخانی، فرزاد ادیبی، مریم کهوند و مجید کاشانی تشکیل می‌دهند.​

لینک دانلود فرم شرکت در جشنواره
لینک دانلود پوستر جشنواره
لینک دریافت لوگوی بانک صادرات ایران

بانک صادرات ایران در حال حاضر قدیمی‌ترین بانک تجاری غیردولتی ایرانی است که در ۱۵ شهریور سال ۱۳۳۱ توسط امین و خانواده مفرح، با ۲۰ کارمند و ۳ مدیر ارشد، فعالیت خود را آغاز کرد. این بانک پس از انقلاب ۱۳۵۷ مصادره و به مالکیت دولت درآمد. پس از گذشت چند دهه، بخشی از سهام بانک در بورس واگذار شد.

برای اطلاع از آخرین خبرهای این جشنواره و بازدید از سایر فراخوان های جشنواره ها و رویدادهای فرهنگی و هنری اینجا کلیک نمایید.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://koochehonar.ir/?p=10090

مطالب مرتبط

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پایگاه خبری کوچه هنر-محمد براتی-چارسو

پیشنهادی: